Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Krigsskibenes historie

Krigsskibenes historie

01/07/2022 | Flixfilm

Krigsskibenes historie på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Denne dokumentarserie ser nærmere på de krigsskibe, ubåde og hangarskibe, som har ændret den moderne krigsførelses historie.

Krigsskibenes historie (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Krigsskibenes historie på YouTube.Se Krigsskibenes historie på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Krigsskibenes historie (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Krigsskibenes historie (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Krigsskibenes historie, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Krigsskibenes historie er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar