Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Kriminalkommissær Foyle

Kriminalkommissær Foyle

13/05/2016 | Flixfilm

Kriminalkommissær Foyle på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Denne kriminalserie følger kriminalkommissær Christopher Foyle under Anden Verdenskrig, hvor forbrydere ikke lader sig stoppe af noget – ikke engang krigen.

Kriminalkommissær Foyle havde premiere på Netflix Danmark den 13. maj, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Kriminalkommissær Foyle på YouTube.Se Kriminalkommissær Foyle på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Kriminalkommissær Foyle ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Kriminalkommissær Foyle stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Kriminalkommissær Foyle, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Kriminalkommissær Foyle er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.3 kommentarer til Kriminalkommissær Foyle

  1. Navn - kl. 14:30, 24-06-2017:

    Hvornår kan man købe box 8 og 9 med dansk undertekst?

  2. Bodil Andersen - kl. 14:31, 24-06-2017:

    Elsker Foyle´s War

  3. Tania - kl. 20:21, 31-08-2017:

    Hej. Hvornår kommer sæson 8 af kriminalkomisær Doyle?

Skriv kommentar