Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Krishna and His Leela

Krishna and His Leela

01/07/2020 | Flixfilm

Se Krishna and His Leela på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Comedy, Romance
Instruktion: Ravikanth Perepu
Skuespillere: Sidhu Jonnalagadda, Shraddha Srinath, Seerat Kapoor
Spilletid: 125 min
Land: India
Sprog: Telugu
IMDb-karakter: 5.5

Handling: En forvirret ungkarl er splittet mellem sin gamle og nye kæreste. Hans ubeslutsomhed væver ham ind i et spind af løgne og bedrag, mens han kæmper for at forpligte sig.

Krishna and His Leela havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Krishna and His Leela på YouTube.Se Krishna and His Leela på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Krishna and His Leela ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Krishna and His Leela stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Krishna and His Leela, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Krishna and His Leela er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar