Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Krishna and His Leela

Krishna and His Leela

01/07/2020 | Flixfilm

Se Krishna and His Leela på Netflix

Indspilningsår: 2020
Genre: Romance
Instruktør: Ravikanth Perepu
Skuespillere: Sidhu Jonnalagadda, Seerat Kapoor, Shraddha Srinath, Shalini Vadnikatti
Spilletid: N/A
Land: India
Sprog: Telugu
IMDb-karakter: N/A

Beskrivelse: En forvirret ungkarl er splittet mellem sin gamle og nye kæreste. Hans ubeslutsomhed væver ham ind i et spind af løgne og bedrag, mens han kæmper for at forpligte sig.


Se Krishna and His Leela på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkKrishna and His Leela havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Krishna and His Leela ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Krishna and His Leela herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Krishna and His Leela er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Krishna and His Leela stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar