Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Kristoffer Appelquist – Drömmen om Amerika

Kristoffer Appelquist – Drömmen om Amerika

15/10/2021 | Flixfilm

Se Kristoffer Appelquist – Drömmen om Amerika på Netflix

Produktionsår: 2017
Genre: Comedy
Instruktion: N/A
Skuespillere: Kristoffer Appelquist
Spilletid: 76 min
Land: Sweden
Sprog: Swedish
IMDb-karakter: N/A

Handling: Komikeren Kristoffer Appelquist joker om sin store kærlighed til USA og alt, hvad det står for — selvom han aldrig har været der selv.

Kristoffer Appelquist – Drömmen om Amerika havde premiere på Netflix Danmark den 15. oktober, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Kristoffer Appelquist – Drömmen om Amerika på YouTube.Se Kristoffer Appelquist – Drömmen om Amerika på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Kristoffer Appelquist – Drömmen om Amerika ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Kristoffer Appelquist – Drömmen om Amerika stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Kristoffer Appelquist – Drömmen om Amerika, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Kristoffer Appelquist – Drömmen om Amerika er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar