Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Kritikerroste ‘Fair Play’ med Alden Ehrenreich og Phoebe Dynevor får premieredato

Kritikerroste ‘Fair Play’ med Alden Ehrenreich og Phoebe Dynevor får premieredato

14/08/2023 | Flixfilm

Til årets Sundance Film Festival havde Netflix den store pengepung fremme og købte den hede thriller ‘Fair Play’, der har Alden Ehrenreich (‘Solo: A Star Wars Story’) og Phoebe Dynevor (‘Bridgerton’) i hovedrollerne.

Nu er streamingtjenesten imidlertid klar til at offentliggøre både trailer og premieredato.

Filmen, der er skrevet og instrueret af Chloe Domont, handler om Luke (Ehrenreich) og Emily (Dynevor), der er kolleger på en fremadstormende hedgefondvirksomhed og nyligt blevet forlovet.

Mens de fortsætter med at holde forholdet hemmeligt, bliver dynamikken mellem dem anspændt, da begge stræber efter en professionel karriere og forfremmelse – uanset hvad det kræver.

Artiklen fortsætter under annoncen

Se trailer nederst i artiklen.

Foruden allerede nævnte medvirker også Eddie Marsan, Rich Sommer og Sebastian De Souza.

‘Fair Play’ er Chloe Domonts debut som instruktør af spillefilm efter at have instrueret episoder af ‘Billions’ og ‘Ballers’.

LÆS OGSÅ:   'Paranoia' - Dansk gyser får premiere på Netflix

Thrilleren havde som nævnt premiere på dette års prestigefyldte Sundance Film Festival, hvor Netflix ifølge det amerikanske medie The Hollywood Reporter, betalte i omegnen af 20 millioner dollars for streamingrettighederne til filmen.

Da filmen havde premiere på filmfestivalen i januar er mange anmeldelser allerede tikket ind og det er overvejende meget positive. ‘Fair Play’ har baseret på 81 anmeldelser en bedømmelse på 90% på filmsitet Rotten Tomatoes.

‘Fair Play’ har premiere på Netflix Danmark den 13. oktober.
Skriv kommentar