Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Krokodillen: Krybdyrets skjulte adfærd

Krokodillen: Krybdyrets skjulte adfærd

15/08/2021 | Flixfilm

Se Krokodillen: Krybdyrets skjulte adfærd på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Tag med filmskaberen Reinhard Radke til Tanzania, og få alt at vide om krokodiller, lige fra deres jagtteknik til deres evner som forældre.

Krokodillen: Krybdyrets skjulte adfærd havde premiere på Netflix Danmark den 15. august, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Krokodillen: Krybdyrets skjulte adfærd på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Krokodillen: Krybdyrets skjulte adfærd ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Krokodillen: Krybdyrets skjulte adfærd stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Krokodillen: Krybdyrets skjulte adfærd, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Krokodillen: Krybdyrets skjulte adfærd er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar