Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Krrish 3

25/08/2017 | Flixfilm

Se Krrish 3 på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Action, Sci-Fi
Instruktør: Rakesh Roshan
Skuespillere: Hrithik Roshan, Vivek Oberoi, Priyanka Chopra, Kangana Ranaut
Spilletid: 152 min
Land: India
Sprog: Hindi, Telugu, Tamil
IMDb-karakter: 5.2

Beskrivelse: I denne fantasifulde efterfølger til Krrish møder vi den unge Krishna Mehra, der skjuler sin identitet som superhelt, indtil skurken Kaal truer hele menneskeheden.


Se Krrish 3 på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkKrrish 3 havde premiere på Netflix Danmark den 25. august, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Krrish 3 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Krrish 3 herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Krrish 3 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Krrish 3 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar