Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Krrish

25/08/2017 | Flixfilm

Se Krrish på Netflix

Indspilningsår: 2006
Genre: Action, Sci-Fi
Instruktør: Rakesh Roshan
Skuespillere: Hrithik Roshan, Priyanka Chopra, Rekha, Naseeruddin Shah
Spilletid: 154 min
Land: India
Sprog: Hindi, English, Cantonese, Tamil
IMDb-karakter: 6.4

Beskrivelse: Som forældreløs på landet opdagede Krrish, at han havde superheltekræfter. Denne gang fører et knust hjerte ham til en ny tilværelse i Singapore.


Se Krrish på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkKrrish havde premiere på Netflix Danmark den 25. august, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Krrish ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Krrish herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Krrish er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Krrish stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar