Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Krudt og kugler flyver om soldaterne i trailer til ‘Intet nyt fra Vestfronten’

Krudt og kugler flyver om soldaterne i trailer til ‘Intet nyt fra Vestfronten’

08/09/2022 | Flixfilm

Streamingtjenesten Netflix er klar til at løfte sløret for deres filmatisering af Erich Maria Remarque ikoniske anti-krigshistorie ‘All Quiet on the Western Front’ (‘Intet nyt fra Vestfronten’), som vurderes til at være den største tyske filmproduktion nogensinde.

Den første trailer er netop blevet frigivet og den kan ses nederst i artiklen.

‘Intet nyt fra Vestfronten’ fortæller den gribende historie om den unge tysker Paul Baumer og vennerne Albert og Muller, der frivilligt tilmelder sig hæren under 1. Verdenskrig.

Med kroppen fuld af spænding lander de midt i orkanens øje, blot for at opleve krigens rædslerne på nærmeste hold og de traumatiske oplevelser i skyttegravene, som vil forfølge en for resten af livet.

Optagelserne til filmen fandt sted i Tjekkiet sidste år under ledelse af den tyske Bafta-vindende instruktør Edward Berger (‘Patrick Melrose’,’Jack’,’Deutschland ’83′).

LÆS OGSÅ:   '3 Body Problem' slutter efter sæson 3

Artiklen fortsætter under annoncen

Rollelisten inkluderer blandt andet Daniel Brühl (‘Rush’, ‘Good Bye Lenin!’, ‘The Alienist‘) Felix Kammerer, Albrecht Schuch, Moritz Klaus, Aaron Hilmer og Edin Hasanovic m.fl.

‘Intet nyt fra Vestfronten’ er tidligere blevet filmatiseret, men det er første gang at historie, som den tyske forfatter står bag, bliver lavet på modersmålet tysk.

Se ‘All Quiet on the Western Front’ (‘Intet nyt fra Vestfronten’) på Netflix Danmark fra den 28. oktober.
Skriv kommentar