Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Krummerne 2: Stakkels Krumme

Krummerne 2: Stakkels Krumme

20/03/2016 | Flixfilm

Se Krummerne 2: Stakkels Krumme på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Alt er normalt hos familien Krumborg: To røvere vil kidnappe Krumme, Krummes gave til Yrsa havner hos fru Olsen, mor vil have en sundhedsjul, og Grunk spiser julepynten.


Se Krummerne 2: Stakkels Krumme på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Krummerne 2: Stakkels Krumme havde premiere på Netflix Danmark den 20. marts, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Krummerne 2: Stakkels Krumme ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Krummerne 2: Stakkels Krumme:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Krummerne 2: Stakkels Krumme er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Krummerne 2: Stakkels Krumme stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar