Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Krummerne 2: Stakkels Krumme

Krummerne 2: Stakkels Krumme

01/12/2020 | Flixfilm

Krummerne 2: Stakkels Krumme på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Alt er normalt hos familien Krumborg: To røvere vil kidnappe Krumme, Krummes gave til Yrsa havner hos fru Olsen, mor vil have en sundhedsjul, og Grunk spiser julepynten.

Krummerne 2: Stakkels Krumme havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Krummerne 2: Stakkels Krumme på YouTube.Se Krummerne 2: Stakkels Krumme på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Krummerne 2: Stakkels Krumme ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Krummerne 2: Stakkels Krumme stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Krummerne 2: Stakkels Krumme, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Krummerne 2: Stakkels Krumme er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar