Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Krummerne 2: Stakkels Krumme

Krummerne 2: Stakkels Krumme

20/03/2016 | Ingen kommentarer

Se Krummerne 2: Stakkels Krumme på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Alt er normalt hos familien Krumborg: To røvere vil kidnappe Krumme, Krummes gave til Yrsa havner hos fru Olsen, mor vil have en sundhedsjul, og Grunk spiser julepynten.


Se Krummerne 2: Stakkels Krumme på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Krummerne 2: Stakkels Krumme havde premiere på Netflix Danmark den 20. marts, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Krummerne 2: Stakkels Krumme ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Krummerne 2: Stakkels Krumme herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Krummerne 2: Stakkels Krumme er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Krummerne 2: Stakkels Krumme stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar