Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Krummerne 3: Fars gode idé

Krummerne 3: Fars gode idé

01/12/2020 | Flixfilm

Se Krummerne 3: Fars gode idé på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Familien Krumborg har nye problemer: et nymalet hus, der ikke vil tørre, et telt med huller, en bil, der ikke vil køre, en ferie, der er blevet lovet, og meget mere.

Krummerne 3: Fars gode idé havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Krummerne 3: Fars gode idé på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Krummerne 3: Fars gode idé ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Krummerne 3: Fars gode idé stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Krummerne 3: Fars gode idé, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Krummerne 3: Fars gode idé er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar