Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Krummerne: Alt På Spil

Krummerne: Alt På Spil

01/04/2016 | Ingen kommentarer

Se Krummerne: Alt På Spil på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Elleveårige Krumme har et enkelt mål: at vinde et cykelløb for at imponere en pige. Han kommer dog ud på et sidespor, da hans fars nye opfindelse bliver stjålet.


Se Krummerne: Alt På Spil på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Krummerne: Alt På Spil havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Krummerne: Alt På Spil ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Krummerne: Alt På Spil herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Krummerne: Alt På Spil er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Krummerne: Alt På Spil stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar