Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Krummerne: Alt På Spil

Krummerne: Alt På Spil

01/04/2016 | Flixfilm

Se Krummerne: Alt På Spil på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Elleveårige Krumme har et enkelt mål: at vinde et cykelløb for at imponere en pige. Han kommer dog ud på et sidespor, da hans fars nye opfindelse bliver stjålet.


Se Krummerne: Alt På Spil på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Krummerne: Alt På Spil havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Krummerne: Alt På Spil ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Krummerne: Alt På Spil:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Krummerne: Alt På Spil er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Krummerne: Alt På Spil stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar