Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Krummerne – Så er det jul igen

Krummerne – Så er det jul igen

01/11/2016 | Ingen kommentarer

Se Krummerne – Så er det jul igen på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Da julemanden mister en bog, der indeholder nøglen til hans magiske kræfter, er det op til Krumme at få den tilbage i tide for at redde julen.


Se Krummerne – Så er det jul igen på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Krummerne – Så er det jul igen havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Krummerne – Så er det jul igen ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Krummerne – Så er det jul igen herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Krummerne – Så er det jul igen er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Krummerne – Så er det jul igen stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar