Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Krummerne – Så er det jul igen

Krummerne – Så er det jul igen

01/11/2016 | Flixfilm

Se Krummerne – Så er det jul igen på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Da julemanden mister en bog, der indeholder nøglen til hans magiske kræfter, er det op til Krumme at få den tilbage i tide for at redde julen.


Se Krummerne – Så er det jul igen på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkKrummerne – Så er det jul igen havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Krummerne – Så er det jul igen ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Krummerne – Så er det jul igen herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Krummerne – Så er det jul igen er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Krummerne – Så er det jul igen stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar