Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Krummerne

Krummerne

01/12/2020 | Flixfilm

Krummerne på Netflix

Produktionsår: 1994
Genre: Comedy, Family
Instruktion: Sven Methling
Skuespillere: Dick Kaysø, Karen-Lise Mynster, Benjamin Rothenborg Vibe
Spilletid: 90 min
Land: Denmark
Sprog: Danish
IMDb-karakter: 4.8

Handling: Krumme driver sine omgivelser til vanvid med daglige uheld og ballade, men han har en sød og overbærende familie, der tager livet og slagsmålene, som de kommer.

Krummerne havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Krummerne på YouTube.Se Krummerne på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Krummerne ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Krummerne stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Krummerne, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Krummerne er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar