Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Krush Groove

Krush Groove

05/03/2018 | Ingen kommentarer

Se Krush Groove på Netflix

Indspilningsår: 1985
Genre: Comedy, Drama, Music
Instruktør: Michael Schultz
Skuespillere: Sheila E., Joseph Simmons, Darryl McDaniels, Jason Mizell
Spilletid: 97 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Resumé: En musikmanager låner penge for at få tingene til at løbe rundt, men kan ikke tilbagebetale lånet, i denne kultklassiker om New Yorks hip-hip-miljø i 1980'erne.


Se Krush Groove på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Krush Groove havde premiere på Netflix Danmark den 5. marts, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Krush Groove ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Krush Groove herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Krush Groove er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Krush Groove stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar