Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Krush Groove

Krush Groove

05/03/2018 | Flixfilm

Se Krush Groove på Netflix

Indspilningsår: 1985
Genre: Comedy, Drama, Music
Instruktør: Michael Schultz
Skuespillere: Sheila E., Joseph Simmons, Darryl McDaniels, Jam Master Jay
Spilletid: 97 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Beskrivelse: En musikmanager låner penge for at få tingene til at løbe rundt, men kan ikke tilbagebetale lånet, i denne kultklassiker om New Yorks hip-hip-miljø i 1980'erne.


Se Krush Groove på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkKrush Groove havde premiere på Netflix Danmark den 5. marts, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Krush Groove ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Krush Groove herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Krush Groove er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Krush Groove stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar