Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Kuch Kuch Hota Hai

Kuch Kuch Hota Hai

09/04/2020 | Flixfilm

Se Kuch Kuch Hota Hai på Netflix

Indspilningsår: 1998
Genre: Comedy, Drama, Musical, Romance
Instruktør: Karan Johar
Skuespillere: Shah Rukh Khan, Kajol, Rani Mukerji, Sana Saeed
Spilletid: 177 min
Land: India
Sprog: Hindi
IMDb-karakter: 7.6

Handling: En pige finder frem til sin fars bedste ven fra universitetet, fordi hun mener, de er skabt for hinanden, men i mellemtiden er kvinden blevet forlovet med en anden mand.

Kuch Kuch Hota Hai havde premiere på Netflix Danmark den 9. april, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Kuch Kuch Hota Hai på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Kuch Kuch Hota Hai ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Kuch Kuch Hota Hai stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Kuch Kuch Hota Hai, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Kuch Kuch Hota Hai er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar