Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Kulipari: An Army of Frogs

Kulipari: An Army of Frogs

02/09/2016 | Flixfilm

Se Kulipari: An Army of Frogs på Netflix

Indspilningsår: 2016–
Genre: Animation, Action, Fantasy
Instruktør: N/A
Skuespillere: Charlie Adler, Lacey Chabert, Keith David, Josh Keaton
Spilletid: 20 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.9

Beskrivelse: I en historie om tapperhed og heltemod går frygtløse frøer i krig mod de skumle skorpioner og edderkopper, som er gået sammen om at besejre padderne.


Se Kulipari: An Army of Frogs på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkKulipari: An Army of Frogs havde premiere på Netflix Danmark den 2. september, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Kulipari: An Army of Frogs ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Kulipari: An Army of Frogs herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Kulipari: An Army of Frogs er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Kulipari: An Army of Frogs stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar