Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Kulipari: An Army of Frogs

Kulipari: An Army of Frogs

02/09/2016 | Flixfilm

Kulipari: An Army of Frogs på Netflix

Produktionsår: 2016
Genre: Animation, Action, Fantasy
Instruktion: N/A
Skuespillere: Charlie Adler, Lacey Chabert, Keith David
Spilletid: 20 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.8

Handling: I en historie om tapperhed og heltemod går frygtløse frøer i krig mod de skumle skorpioner og edderkopper, som er gået sammen om at besejre padderne.

Kulipari: An Army of Frogs havde premiere på Netflix Danmark den 2. september, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Kulipari: An Army of Frogs på YouTube.Se Kulipari: An Army of Frogs på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Kulipari: An Army of Frogs ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Kulipari: An Army of Frogs stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Kulipari: An Army of Frogs, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Kulipari: An Army of Frogs er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar