Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Kulipari: An Army of Frogs

Kulipari: An Army of Frogs

02/09/2016 | Ingen kommentarer

Se Kulipari: An Army of Frogs på Netflix

Indspilningsår: 2016–
Genre: Animation, Action, Fantasy
Instruktør: N/A
Skuespillere: Charlie Adler, Lacey Chabert, Keith David, Josh Keaton
Spilletid: 20 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.9

Resumé: I en historie om tapperhed og heltemod går frygtløse frøer i krig mod de skumle skorpioner og edderkopper, som er gået sammen om at besejre padderne.


Se Kulipari: An Army of Frogs på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Kulipari: An Army of Frogs havde premiere på Netflix Danmark den 2. september, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Kulipari: An Army of Frogs ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Kulipari: An Army of Frogs herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Kulipari: An Army of Frogs er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Kulipari: An Army of Frogs stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar