Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Kulipari: Dream Walker

20/11/2018 | Ingen kommentarer

Se Kulipari: Dream Walker på Netflix

Indspilningsår: 2018–
Genre: N/A
Instruktør: N/A
Skuespillere: N/A
Spilletid: N/A
Land: N/A
Sprog: N/A
IMDB-bedømmelse: N/A

Resumé: Darel, som nu er Blue Sky King, må tage ud på en redningsmission og efterlader landsbyen til at blive beskyttet af Kulipari-ungdommen.


Se Kulipari: Dream Walker på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Kulipari: Dream Walker (Kulipari: Drømmegænger) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 20. november, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Kulipari: Dream Walker (Kulipari: Drømmegænger) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Kulipari: Dream Walker herunder:Fra premieredatoen (20. november, 2018) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Kulipari: Dream Walker (Kulipari: Drømmegænger) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Kulipari: Dream Walker (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.    Skriv kommentar


Telmore