Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Kulipari: Dream Walker

Kulipari: Dream Walker

20/11/2018 | Flixfilm

Se Kulipari: Dream Walker på Netflix

Indspilningsår: 2018–
Genre: Animation, Action, Fantasy
Instruktør: N/A
Skuespillere: Mark Hamill, Josh Keaton, Phil LaMarr, Candi Milo
Spilletid: N/A
Land: N/A
Sprog: N/A
IMDb-karakter: 7.4

Handling: Darel, som nu er Blue Sky King, må tage ud på en redningsmission og efterlader landsbyen til at blive beskyttet af Kulipari-ungdommen.

Kulipari: Dream Walker (Kulipari: Drømmegænger) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 20. november, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Kulipari: Dream Walker på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Kulipari: Dream Walker (Kulipari: Drømmegænger) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Kulipari: Dream Walker (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Kulipari: Dream Walker, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Kulipari: Dream Walker (Kulipari: Drømmegænger) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar