Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Kulipari: Dream Walker

Kulipari: Dream Walker

20/11/2018 | Ingen kommentarer

Se Kulipari: Dream Walker på Netflix

Indspilningsår: 2018–
Genre: Action
Instruktør: N/A
Skuespillere: Mark Hamill, Josh Keaton, Phil LaMarr, Candi Milo
Spilletid: N/A
Land: N/A
Sprog: N/A
IMDb-karakter: 7.8

Resumé: Darel, som nu er Blue Sky King, må tage ud på en redningsmission og efterlader landsbyen til at blive beskyttet af Kulipari-ungdommen.


Se Kulipari: Dream Walker på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Kulipari: Dream Walker (Kulipari: Drømmegænger) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 20. november, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Kulipari: Dream Walker (Kulipari: Drømmegænger) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Kulipari: Dream Walker herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Kulipari: Dream Walker (Kulipari: Drømmegænger) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Kulipari: Dream Walker (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar