Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Kultserien ‘Cowboy Bebop’ filmatiseres af Netflix

Kultserien ‘Cowboy Bebop’ filmatiseres af Netflix

04/12/2018 | Flixfilm

Cowboy Bebop netflix tv serie danmarkNetflix filmatiserer det verdensomspændende fænomen; ‘Cowboy Bebop’, der betragtes som værende den bedste anime serie nogensinde.

Serien, som blander er væld af genre, men vel bedst kan betegnes som værende et sci-fi-rumeventyr, følger et hold dusørjægere på jagt efter galaksens mest farlige kriminelle. De vil redde verden … til den rette pris.

Christopher Yost (‘Thor: The Dark World’, ‘Thor: Ragnarok’) vil skrive og producere ‘Cowboy Bebop’, som bliver på 10 episoder, mens der hentes konsulenthjælp fra Shinichiro Watanabe, der var instruktør på den originale animeserie, som blev vist fra 1997 – 1998.

Det bekræfter Netflix i en pressemeddelelse.

Det er ikke første gang, at Netflix prøver at bringe en anime-serie til live. Seneste skete det med ‘Death Note‘, som følger en high school-elev, der finder en overnaturlig notesbog med stærke kræfter. Hvis ejeren skriver en persons navn i den og tegner personens ansigt, vil han eller hun dø. Med sine nye guddommelige evner begynder den unge mand at dræbe dem, han anser for uværdige til at leve.

LÆS OGSÅ:   Han skal spille Carl Mørck i engelsk 'Afdeling Q'-serie

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er altid kontroversielt når man vælger af filmatisere populære serier. Filmatiseringen af ‘Death Note’ skabte megen opstandelse og blev ikke velanset af seriens fans. Det samme er sket med nyheden om ‘Cowboy Bebop’, som fans frygter bliver ødelagt når den bliver lavet til en “rigtig” serie.

Det er ikke annonceret hvornår ‘Cowboy Bebop’ kan ses på Netflix Danmark eller om den originale serie bliver tilføjet til streamingtjenesten forud for premieren på tv-serien.
1 kommentar til Kultserien ‘Cowboy Bebop’ filmatiseres af Netflix

  1. Michael - kl. 14:40, 04-12-2018:

    Håber at det ligesom med Fullmetal Alchemist og Death Note vil blive uploadet sammen med den originale serie.

Skriv kommentar