Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Kumaré

29/04/2014 | Flixfilm

Se Kumaré på Netflix

Indspilningsår: 1980
Genre: N/A
Instruktør: Oguz Gözen
Skuespillere: Karaca Kaan, Cesur Barut, Aysegül Yildiz, Tevfik Sen
Spilletid: N/A
Land: Turkey
Sprog: Turkish
IMDb-karakter: N/A

Beskrivelse: Filmskaberen Vikram Gandhi fremstiller sig selv som en guru og må derefter klare konsekvenserne for sine dedikerede, men forledte disciple.


Se Kumaré på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkKumaré havde premiere på Netflix Danmark den 29. april, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Kumaré ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Kumaré herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Kumaré er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Kumaré stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar