Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Kung Fu Elliot

Kung Fu Elliot

01/09/2015 | Flixfilm

Se Kung Fu Elliot på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Documentary, Biography, Comedy, Drama, Romance
Instruktør: Matthew Bauckman, Jaret Belliveau
Skuespillere: Elliot Scott
Spilletid: 81 min
Land: Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.4

Beskrivelse: Elliot Scott er fast besluttet på at blive Canadas svar på Bruce Lee, og han er klar til hvad som helst for at blive en kampsportsuperstjerne.


Se Kung Fu Elliot på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkKung Fu Elliot havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Kung Fu Elliot ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Kung Fu Elliot herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Kung Fu Elliot er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Kung Fu Elliot stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar