Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Kung Fu Killer

Kung Fu Killer

22/09/2015 | Flixfilm

Se Kung Fu Killer på Netflix

Indspilningsår: 2008
Genre: Action
Instruktør: Philip Spink
Skuespillere: David Carradine, Daryl Hannah, Jimmy Taenaka, Kay Tong Lim
Spilletid: 176 min
Land: USA, Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.9

Beskrivelse: Med sin egen frihed som indsats tilbyder en tidligere kampsportstræner, som er dømt for mord, at fange en snedig drabsmand, som er på fri fod.


Se Kung Fu Killer på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkKung Fu Killer havde premiere på Netflix Danmark den 22. september, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Kung Fu Killer ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Kung Fu Killer herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Kung Fu Killer er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Kung Fu Killer stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar