Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Kung Fu Killer

Kung Fu Killer

22/09/2015 | Flixfilm

Se Kung Fu Killer på Netflix

Produktionsår: 2008
Genre: Action
Instruktion: Philip Spink
Skuespillere: David Carradine, Daryl Hannah, Jimmy Taenaka, Kay Tong Lim
Spilletid: 176 min
Land: USA, Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.9

Handling: Med sin egen frihed som indsats tilbyder en tidligere kampsportstræner, som er dømt for mord, at fange en snedig drabsmand, som er på fri fod.

Kung Fu Killer havde premiere på Netflix Danmark den 22. september, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Kung Fu Killer på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Kung Fu Killer ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Kung Fu Killer stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Kung Fu Killer, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Kung Fu Killer er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar