Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Kung Fu Panda 2

Kung Fu Panda 2

06/01/2016 | Netflix

Se Kung Fu Panda 2 på Netflix

Indspilningsår: 2011
Genre: Animation, Action, Adventure, Comedy, Family, Fantasy
Instruktør: Jennifer Yuh Nelson
Skuespillere: Jack Black, Angelina Jolie, Dustin Hoffman, Gary Oldman
Spilletid: 90 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.2

Beskrivelse: Da en frygtelig ny fjende viser sig, tager Po og Furious Five på en farlig rejse for at redde Kina og kampformen kung-fu.


Se Kung Fu Panda 2 på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Kung Fu Panda 2 havde premiere på Netflix Danmark den 6. januar, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.


Fortæl os hvad du synes om Kung Fu Panda 2 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Kung Fu Panda 2 herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Kung Fu Panda 2 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Kung Fu Panda 2 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar