Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Kung Fu Panda 3

Kung Fu Panda 3

01/05/2023 | Flixfilm

Kung Fu Panda 3 på Netflix

Produktionsår: 2016
Genre: Animation, Action, Adventure
Instruktion: Alessandro Carloni, Jennifer Yuh Nelson
Skuespillere: Jack Black, Bryan Cranston, Dustin Hoffman
Spilletid: 95 min
Land: China, United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.1

Handling: Mens Po og hans far besøger en hemmelig pandalandsby, truer en ond ånd hele Kina og tvinger Po til at stable en broget hær på benene bestående af de lokale.Se Kung Fu Panda 3 på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Kung Fu Panda 3 havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Kung Fu Panda 3 på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Kung Fu Panda 3 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Kung Fu Panda 3 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Kung Fu Panda 3, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Kung Fu Panda 3 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar