Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Kung Fu Panda: Secrets of the Scroll

Kung Fu Panda: Secrets of the Scroll

28/07/2016 | Flixfilm

Se Kung Fu Panda: Secrets of the Scroll på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Animation, Short, Action, Adventure, Comedy, Family
Instruktør: Rodolphe Guenoden
Skuespillere: Jack Black, Eliott Guenoden, James Hong, Dustin Hoffman
Spilletid: 23 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.1

Beskrivelse: Skæbnens ironi bringer fem usandsynlige dyr sammen, og de finder ud af, at en kombination af hver deres unikke kung-fu-stil fungerer som det perfekte våben!


Se Kung Fu Panda: Secrets of the Scroll på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkKung Fu Panda: Secrets of the Scroll havde premiere på Netflix Danmark den 28. juli, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Kung Fu Panda: Secrets of the Scroll ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Kung Fu Panda: Secrets of the Scroll herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Kung Fu Panda: Secrets of the Scroll er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Kung Fu Panda: Secrets of the Scroll stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar