Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Kung Fu Panda: The Dragon Knight

Kung Fu Panda: The Dragon Knight

14/07/2022 | Flixfilm

Kung Fu Panda: The Dragon Knight på Netflix

Produktionsår: 2022–
Genre: Animation, Action, Adventure
Instruktion: N/A
Skuespillere: Chris Geere, Jack Black, Rita Ora
Spilletid: N/A
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.2

Handling: Den legendariske kriger Po slår sig sammen med en fremstående engelsk ridder på en global mission for at finde magiske våben, genskabe sit omdømme og redde verden.

Kung Fu Panda: The Dragon Knight (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 14. juli, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Kung Fu Panda: The Dragon Knight på YouTube.Se Kung Fu Panda: The Dragon Knight på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Kung Fu Panda: The Dragon Knight (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Kung Fu Panda: The Dragon Knight (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Kung Fu Panda: The Dragon Knight, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Kung Fu Panda: The Dragon Knight er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
1 kommentar til Kung Fu Panda: The Dragon Knight

  1. Patrik - kl. 22:56, 14-07-2022:

    Hvorfor har ikke lavet i det originale stemmer og grafik osv? Når de kan gøre det i Amerika hvorfor kan vi så ikke? Det er da at smadre forhåbninger omkring den nye serie, Rune Klan er helt klart bedst, nu i formår ingen gang at lyde som ham, det lyder bare som en robot…helt seriøst? Ved jo der er mange som har det på samme måde som mig, og ja, jeg/vi lader da bare være med at se det. Øv, havde ellers gode forventninger men ja.

Skriv kommentar