Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Kung Fu Panda

Kung Fu Panda

01/04/2020 | Flixfilm

Se Kung Fu Panda på Netflix

Indspilningsår: 2008
Genre: Animation, Action, Adventure, Comedy, Family
Instruktør: Mark Osborne, John Stevenson
Skuespillere: Jack Black, Dustin Hoffman, Angelina Jolie, Ian McShane
Spilletid: 92 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.5

Beskrivelse: Da Fredsdalen kommer i fare, opdager den dovne panda Po sin skæbne som "den udvalgte" og begynder at træne til kung-fu-helt.


Se Kung Fu Panda på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkKung Fu Panda havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Kung Fu Panda ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Kung Fu Panda herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Kung Fu Panda er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Kung Fu Panda stadig kan afspilles på Netflix Danmark.1 kommentar til Kung Fu Panda

  1. Asya - kl. 09:57, 10-07-2014:

    About the AuthorMeoble is dedicated to prodviing free trials, premium offers, the latest news and thoughts on various online services such as Gamefly, Netflix, Blockbuster, GoToMeeting and many more.

    Skriv kommentar