Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Kung Fury

Kung Fury

01/04/2016 | Flixfilm

Se Kung Fury på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Short, Action, Comedy, Fantasy, Sci-Fi
Instruktør: David Sandberg
Skuespillere: David Sandberg, Jorma Taccone, Steven Chew, Leopold Nilsson
Spilletid: 31 min
Land: Sweden
Sprog: English, Swedish, German
IMDb-karakter: 8.0

Beskrivelse: En detektiv fra Miami med ninja-superkræfter rejser tilbage i tiden for at slå Adolf Hitler og nazisterne ihjel i en krig, der minder om et arkadespil.


Se Kung Fury på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkKung Fury havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Kung Fury ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Kung Fury herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Kung Fury er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Kung Fury stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar