Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Messenger

The Messenger

06/05/2021 | Flixfilm

The Messenger på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Short
Instruktion: Caleb Gonzalez, Brandon Lazo
Skuespillere: Christian Waples, Caleb Boon, Roman Sevier
Spilletid: 2 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Handling: I slutningen af 2. verdenskrig tildeles en modig krigshelt, der er blevet agent for den polske regering, en hemmelig opgave om at opnå briternes støtte mod Tyskland.

The Messenger (The Messenger) havde premiere på Netflix Danmark den 6. maj, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Messenger på YouTube.Se The Messenger på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Messenger (The Messenger) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Messenger stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Messenger, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Messenger (The Messenger) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar