Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Kuroko’s Basketball: Last Game

Kuroko’s Basketball: Last Game

17/11/2021 | Flixfilm

Kuroko’s Basketball: Last Game på Netflix

Produktionsår: 2012
Genre: Animation, Short
Instruktion: Haruka Suzuki
Skuespillere: N/A
Spilletid: 5 min
Land: Japan
Sprog: Japanese
IMDb-karakter: N/A

Handling: Kuroko geneforenes med "Mirakelgenerationen", da tidligere rivaler ydmyges i en opvisningskamp mod et berygtet streetbaskethold.

Kuroko’s Basketball: Last Game havde premiere på Netflix Danmark den 17. november, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Kuroko’s Basketball: Last Game på YouTube.Se Kuroko’s Basketball: Last Game på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Kuroko’s Basketball: Last Game ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Kuroko’s Basketball: Last Game stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Kuroko’s Basketball: Last Game, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Kuroko’s Basketball: Last Game er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar