Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Kuromukuro

Kuromukuro

10/10/2016 | Flixfilm

Se Kuromukuro på Netflix

Indspilningsår: 2016–
Genre: Animation, Action, Sci-Fi
Instruktør: N/A
Skuespillere: Johnny Yong Bosch, Bob Buchholz, Kira Buckland, Reba Buhr
Spilletid: 24 min
Land: Japan
Sprog: Japanese
IMDb-karakter: 7.2

Beskrivelse: Da mecha angriber et forskningscenter, må elever, piloter og forskere kæmpe igen med hjælp fra mystiske artefakter og en ung samurai.


Se Kuromukuro på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Kuromukuro havde premiere på Netflix Danmark den 10. oktober, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Kuromukuro ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Kuromukuro:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Kuromukuro er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Kuromukuro stadig kan afspilles på Netflix Danmark.2 kommentarer til Kuromukuro

  1. en weeaboo - kl. 00:03, 05-07-2016:

    tuder, binge watched det hele i aftes, og kun halvdelen af serien ligger på netflix

  2. Jamesthecookie - kl. 02:07, 28-10-2016:

    Håber Netflix fuldføre den det ville være som syre hvis de stopper der den er virkelig god så Netflix forsæt plus kom lige med sæson 2 af the seven deadly sins snart peace

    Skriv kommentar