Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Kurt Blir Grusom

Kurt Blir Grusom

20/12/2013 | Flixfilm

Se Kurt Blir Grusom på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Gaffeltruckføreren Kurt og hans familie lever et ganske almindeligt liv ude i forstæderne uden de store bekymringer. Men så flytter Dr. Petter ind ved siden af.


Se Kurt Blir Grusom på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkKurt Blir Grusom havde premiere på Netflix Danmark den 20. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Kurt Blir Grusom ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Kurt Blir Grusom herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Kurt Blir Grusom er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Kurt Blir Grusom stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar