Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Kurt Wallander er tilbage i ny moderne serie

Kurt Wallander er tilbage i ny moderne serie

31/07/2020 | Flixfilm

young wallander netflix trailerStreamingtjenesten Netflix har netop løftet sløret for første teaser til serien ‘Young Wallander’, som er en moderne nyfortolkning af den legendariske efterforsker, Kurt Wallander, baseret på Henning Mankells bedst sælgende romaner.

Se teaseren nederst i artiklen.

Kurt Wallander befinder sig i nutidens Sverige og i et samfund der bliver mere og mere voldeligt. Da han mislykkes med at redde en teenager fra et grusomt angreb, må Wallander lære at takle sin skyldfølelse for at kunne løse forbrydelsen. Historien fokuserer på de skelsættende oplevelser – professionelle og personlige – som Wallander står overfor, som nyuddannet politimand i starten af sine 20’ere.

Den engelsksprogede dramaserie er fortalt over seks afsnit og har både britiske og svenske skuespillere på rollelisten.

Artiklen fortsætter under annoncen

Rollelisten til ‘Young Wallander’ ser således ud: Adam Pålsson (Kurt Wallander), Richard Dillane (politikommissær Hemberg), Leanne Best (Frida Rask), Ellise Chappell (Mona), Yasen Atour (Reza), Charles Mnene (Bash), Jacob Collins-Levy (Karl-Axel Munck), Alan Emrys (Gustav Munck) og Kiza Deen (Mariam).

LÆS OGSÅ   Nu kan du give ekstra meget kærlighed til film og serier på Netflix

Over de sidste to årtier har Mankell’s bedst-sælgende Kurt Wallander bøger været kilde til adskillige elskede TV-serier og film i Sverige og Storbritannien. Blandt andet DR1 har vist mange af Wallander-filmene gennem årerne.

Premieredatoen til ‘Young Wallander’ er endnu ikke offentliggjort, men den forventes at komme snarest.
1 kommentar til Kurt Wallander er tilbage i ny moderne serie

  1. Anne - kl. 18:04, 09-09-2020:

    Rigtig god krimiserie. Det virker dog underligt, at en historie om Wallander som ung – en historie som vil undersøge hvad der egentlig skabte den Wallander som vi kender fra bøger og film – foregår i nutiden. Med internet og bandkrig, indvandrerproblematikker osv. Var det de ingredienser der var med til at forme ham? Kunne man så ikke lige så godt have opfundet en helt ny ung betjent? Der faldt kæden altså lidt af, synes jeg.

Skriv kommentar