Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Kvinden Der Drømte Om En Mand

Kvinden Der Drømte Om En Mand

15/03/2014 | Flixfilm

Se Kvinden Der Drømte Om En Mand på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Den unge og smukke K plages af en tilbagevendende drøm om en fremmed mand. Det udvikler sig fra en skæbnesvanger forelskelse mellem to fremmede til en sand besættelse.

Kvinden Der Drømte Om En Mand havde premiere på Netflix Danmark den 15. marts, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Kvinden Der Drømte Om En Mand på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Kvinden Der Drømte Om En Mand ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Kvinden Der Drømte Om En Mand stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Kvinden Der Drømte Om En Mand, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Kvinden Der Drømte Om En Mand er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar