Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Kvinden i buret

Kvinden i buret

12/12/2021 | Flixfilm

Kvinden i buret på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Den garvede Carl Mørck bliver degraderet til papirnusser i afdelingen for uopklarede sager, men trodser sine ordrer for at efterforske en politikers formodede selvmord.

Kvinden i buret (Department Q: The Keeper of Lost Causes) havde premiere på Netflix Danmark den 12. december, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Kvinden i buret på YouTube.Se Kvinden i buret på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Kvinden i buret (Department Q: The Keeper of Lost Causes) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Kvinden i buret stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Kvinden i buret, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Kvinden i buret (Department Q: The Keeper of Lost Causes) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar