Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Kvinden i buret

Kvinden i buret

07/12/2019 | Ingen kommentarer

Se Kvinden i buret på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Den garvede Carl Mørck bliver degraderet til papirnusser i afdelingen for uopklarede sager, men trodser sine ordrer for at efterforske en politikers formodede selvmord.


Se Kvinden i buret på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Kvinden i buret (Department Q: The Keeper of Lost Causes) havde premiere på Netflix Danmark den 7. december, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Kvinden i buret (Department Q: The Keeper of Lost Causes) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Kvinden i buret herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Kvinden i buret (Department Q: The Keeper of Lost Causes) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Kvinden i buret stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar