Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Kvinden i buret

Kvinden i buret

07/12/2019 | Flixfilm

Se Kvinden i buret på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Den garvede Carl Mørck bliver degraderet til papirnusser i afdelingen for uopklarede sager, men trodser sine ordrer for at efterforske en politikers formodede selvmord.


Se Kvinden i buret på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Kvinden i buret (Department Q: The Keeper of Lost Causes) havde premiere på Netflix Danmark den 7. december, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Kvinden i buret (Department Q: The Keeper of Lost Causes) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Kvinden i buret:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Kvinden i buret (Department Q: The Keeper of Lost Causes) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Kvinden i buret stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar