Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Kvinder og verdenshavene

Kvinder og verdenshavene

17/08/2021 | Flixfilm

Kvinder og verdenshavene på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: En gruppe videnskabsfolk og aktivister kæmper mod ekstreme temperaturer og søvnmangel, mens de i ugevis arbejder for at redde verdenshavene.Se Kvinder og verdenshavene på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Kvinder og verdenshavene (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 17. august, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Kvinder og verdenshavene på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Kvinder og verdenshavene (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Kvinder og verdenshavene (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Kvinder og verdenshavene, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Kvinder og verdenshavene er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar