Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Kygo: Live at the Hollywood Bowl

Kygo: Live at the Hollywood Bowl

12/03/2018 | Flixfilm

Se Kygo: Live at the Hollywood Bowl på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Documentary, Music
Instruktør: Devin Chanda
Skuespillere: G-Eazy, Parson James, Kygo, Seal
Spilletid: 52 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Beskrivelse: Oplev den norske superstjerne inden for elektronisk musik, Kygo, på og bag scenen, mens han optræder på den berømte scene i L.A foran en sværm af særlige gæster.


Se Kygo: Live at the Hollywood Bowl på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Kygo: Live at the Hollywood Bowl havde premiere på Netflix Danmark den 12. marts, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Kygo: Live at the Hollywood Bowl ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Kygo: Live at the Hollywood Bowl:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Kygo: Live at the Hollywood Bowl er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Kygo: Live at the Hollywood Bowl stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar