Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Kygo: Live at the Hollywood Bowl

Kygo: Live at the Hollywood Bowl

12/03/2018

Se Kygo: Live at the Hollywood Bowl på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Documentary, Music
Instruktør: Devin Chanda
Skuespillere: G-Eazy, Parson James, Kygo, Seal
Spilletid: 52 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.6

Resumé: Oplev den norske superstjerne inden for elektronisk musik, Kygo, på og bag scenen, mens han optræder på den berømte scene i L.A foran en sværm af særlige gæster.


Se Kygo: Live at the Hollywood Bowl på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Kygo: Live at the Hollywood Bowl havde premiere på Netflix Danmark den 12. marts, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.


Fortæl os hvad du synes om Kygo: Live at the Hollywood Bowl ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Kygo: Live at the Hollywood Bowl herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Kygo: Live at the Hollywood Bowl er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Kygo: Live at the Hollywood Bowl stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar