Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Kyle XY

01/08/2014 | Flixfilm

Se Kyle XY på Netflix

Indspilningsår: 2006–2009
Genre: Drama, Mystery, Romance, Sci-Fi
Instruktør: N/A
Skuespillere: Matt Dallas, Marguerite MacIntyre, Bruce Thomas, April Matson
Spilletid: 60 min
Land: Canada, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.5

Beskrivelse: En familie tager sig af en teenager med hukommelsestab og hjælper ham med at finde ud af, hvem han er, hvor han kom fra, og hvorfor han har mystiske kræfter.


Se Kyle XY på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkKyle XY havde premiere på Netflix Danmark den 1. august, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Kyle XY ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Kyle XY herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Kyle XY er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Kyle XY stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar