Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Kyss mig

15/11/2020 | Flixfilm

Kyss mig på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Da Mia deltager i sin fremmedgjorte fars forlovelsesfest og møder sin nye stedsøster, slår det gnister, og Mia bliver helt uventet forelsket.

Kyss mig havde premiere på Netflix Danmark den 15. november, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Kyss mig på YouTube.Se Kyss mig på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Kyss mig ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Kyss mig stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Kyss mig, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Kyss mig er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar