Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » L.A. Confidential

L.A. Confidential

01/11/2014 | Ingen kommentarer

Se L.A. Confidential på Netflix

Indspilningsår: 1997
Genre: Crime, Drama, Mystery, Thriller
Instruktør: Curtis Hanson
Skuespillere: Kevin Spacey, Russell Crowe, Guy Pearce, James Cromwell
Spilletid: 138 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.2

Resumé: Tre vildt forskellige betjente indgår en utraditionel alliance for at bekæmpe korruption i politiet i denne Oscar-vindende krimi, der foregår i 1950'ernes Los Angeles.


Se L.A. Confidential på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


L.A. Confidential havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om L.A. Confidential ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til L.A. Confidential herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til L.A. Confidential er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at L.A. Confidential stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar