Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » L.A. Confidential

L.A. Confidential

01/11/2014 | Flixfilm

Se L.A. Confidential på Netflix

Indspilningsår: 1997
Genre: Crime, Drama, Mystery, Thriller
Instruktør: Curtis Hanson
Skuespillere: Kevin Spacey, Russell Crowe, Guy Pearce, James Cromwell
Spilletid: 138 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.2

Beskrivelse: Tre vildt forskellige betjente indgår en utraditionel alliance for at bekæmpe korruption i politiet i denne Oscar-vindende krimi, der foregår i 1950'ernes Los Angeles.


Se L.A. Confidential på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkL.A. Confidential havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om L.A. Confidential ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til L.A. Confidential herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til L.A. Confidential er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at L.A. Confidential stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar