Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

LA 92

01/03/2018 | Flixfilm

Se LA 92 på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Documentary, History
Instruktør: Daniel Lindsay, T.J. Martin
Skuespillere: Henry Alfaro, Danny Bakewell, John D. Barnett, Bart Bartholomew
Spilletid: 114 min
Land: USA
Sprog: English, Korean
IMDb-karakter: 8.2

Beskrivelse: Optagelser, der aldrig har været vist før, er med til at genfortælle historien om Rodney King-sagen fra 1992 og om de civile optøjer, der fulgte efter.


Se LA 92 på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkLA 92 havde premiere på Netflix Danmark den 1. marts, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om LA 92 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til LA 92 herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til LA 92 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at LA 92 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar