Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

La Bamba

01/04/2020 | Flixfilm

Se La Bamba på Netflix

Indspilningsår: 1987
Genre: Biography, Drama, Music
Instruktør: Luis Valdez
Skuespillere: Lou Diamond Phillips, Esai Morales, Rosanna DeSoto, Elizabeth Peña
Spilletid: 108 min
Land: USA
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 6.9

Handling: Buddy Holly døde i den samme flyulykke som Ritchie Valens, hvis ydmyge opvækst og vej mod berømmelse beskrives i denne fantastiske biografiske film.

La Bamba havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se La Bamba på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om La Bamba ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at La Bamba stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame La Bamba, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til La Bamba er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar