Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » La Bete Humaine

La Bete Humaine

22/09/2021 | Flixfilm

Se La Bete Humaine på Netflix

Produktionsår: 1938
Genre: Crime, Drama
Instruktion: Jean Renoir
Skuespillere: Jean Gabin, Julien Carette, Simone Simon
Spilletid: 100 min
Land: France
Sprog: French
IMDb-karakter: 7.6

Handling: Efter at have begået et mord tilbyder en stationsforstander ved jernbanen sin smukke kone til en togfører, der har set forbrydelsen, for at købe hans tavshed.

La Bete Humaine havde premiere på Netflix Danmark den 22. september, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til La Bete Humaine på YouTube.Se La Bete Humaine på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om La Bete Humaine ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at La Bete Humaine stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame La Bete Humaine, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til La Bete Humaine er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar