Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » La Cage aux Folles

La Cage aux Folles

27/01/2014 | Flixfilm

Se La Cage aux Folles på Netflix

Indspilningsår: 1978
Genre: Comedy
Instruktør: Édouard Molinaro
Skuespillere: Ugo Tognazzi, Michel Serrault, Claire Maurier, Rémi Laurent
Spilletid: 97 min
Land: France, Italy
Sprog: French
IMDb-karakter: 7.3

Beskrivelse: La Cage aux Folles har Michel Serrault og Ugo Tognazzi i hovedrollerne som to partnerne, der må vælge mellem kvindetøj og kaos!


Se La Cage aux Folles på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkLa Cage aux Folles havde premiere på Netflix Danmark den 27. januar, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om La Cage aux Folles ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til La Cage aux Folles herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til La Cage aux Folles er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at La Cage aux Folles stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar