Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » La chute d’un corps

La chute d’un corps

06/03/2022 | Flixfilm

La chute d’un corps på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Da en person falder ned på hendes altan, står den nysgerrige Marthe i en situation, hvor hun skal navigere mellem sin nabos krav og problemerne i sit eget parforhold.

La chute d’un corps havde premiere på Netflix Danmark den 6. marts, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til La chute d’un corps på YouTube.Se La chute d’un corps på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om La chute d’un corps ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at La chute d’un corps stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame La chute d’un corps, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til La chute d’un corps er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar