Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » La Compagna Di Banco

La Compagna Di Banco

29/04/2021 | Flixfilm

Se La Compagna Di Banco på Netflix

Indspilningsår: 1977
Genre: Comedy
Instruktør: Mariano Laurenti
Skuespillere: Lilli Carati, Gianfranco D'Angelo, Alvaro Vitali, Antonio Melidoni
Spilletid: N/A
Land: Italy
Sprog: Italian
IMDb-karakter: 4.8

Handling: Nogle skolepiger prøver at sabotere en rig ny elev ved at sætte hende sammen med skolens Casanova, men tingene går ikke som planlagt.

La Compagna Di Banco havde premiere på Netflix Danmark den 29. april, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se La Compagna Di Banco på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om La Compagna Di Banco ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at La Compagna Di Banco stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame La Compagna Di Banco, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til La Compagna Di Banco er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar