Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » La Coppia dei Campioni

La Coppia dei Campioni

15/02/2017 | Ingen kommentarer

Se La Coppia dei Campioni på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Comedy
Instruktør: Giulio Base
Skuespillere: Massimo Boldi, Massimiliano Tortora, Anna Maria Barbera, Massimo Ceccherini
Spilletid: 88 min
Land: Italy
Sprog: Italian
IMDb-karakter: 3.7

Resumé: Efter begge at have vundet billetter til en fodboldrejse er to kolleger, som har vidt forskellige syn på verden, tvunget til at foretage hele rejsen sammen.


Se La Coppia dei Campioni på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


La Coppia dei Campioni havde premiere på Netflix Danmark den 15. februar, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om La Coppia dei Campioni ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til La Coppia dei Campioni herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til La Coppia dei Campioni er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at La Coppia dei Campioni stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar