Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » La Coppia dei Campioni

La Coppia dei Campioni

15/02/2017 | Flixfilm

Se La Coppia dei Campioni på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Comedy
Instruktør: Giulio Base
Skuespillere: Massimo Boldi, Massimiliano Tortora, Anna Maria Barbera, Massimo Ceccherini
Spilletid: 88 min
Land: Italy
Sprog: Italian
IMDb-karakter: 3.7

Beskrivelse: Efter begge at have vundet billetter til en fodboldrejse er to kolleger, som har vidt forskellige syn på verden, tvunget til at foretage hele rejsen sammen.


Se La Coppia dei Campioni på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkLa Coppia dei Campioni havde premiere på Netflix Danmark den 15. februar, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om La Coppia dei Campioni ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til La Coppia dei Campioni herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til La Coppia dei Campioni er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at La Coppia dei Campioni stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar