Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » La corsa de l’Ora

La corsa de l’Ora

15/10/2022 | Flixfilm

La corsa de l’Ora på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Denne dokumentar sporer historien om en avis fra Palermo, der frygtløst forfulgte historier om den sicilianske mafia mellem årene 1954 og 1975.

La corsa de l’Ora havde premiere på Netflix Danmark den 15. oktober, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til La corsa de l’Ora på YouTube.



Se La corsa de l’Ora på Netflix



Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om La corsa de l’Ora ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at La corsa de l’Ora stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame La corsa de l’Ora, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til La corsa de l’Ora er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.



Skriv kommentar