Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » La curva de la felicidad

La curva de la felicidad

04/07/2022 | Flixfilm

La curva de la felicidad på Netflix

Produktionsår: 2011
Genre: Comedy
Instruktion: Luis Sola
Skuespillere: Fernando Albizu, Yolanda Arestegui, Jesús Cisneros
Spilletid: 85 min
Land: Spain
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: N/A

Handling: En ensom midaldrende forfatter er overvældet af at skulle sælge sin lejlighed efter et brud, men bliver venner med tre nye uventede bofæller.

La curva de la felicidad havde premiere på Netflix Danmark den 4. juli, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til La curva de la felicidad på YouTube.Se La curva de la felicidad på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om La curva de la felicidad ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at La curva de la felicidad stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame La curva de la felicidad, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til La curva de la felicidad er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar