Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » La defensa, por la libertad

La defensa, por la libertad

20/07/2022 | Flixfilm

La defensa, por la libertad på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Documentary
Instruktion: Pilar Pérez Solano
Skuespillere: N/A
Spilletid: N/A
Land: Spain
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 7.2

Handling: I denne dokumentar erindrer advokater årtiers fælles kamp for demokrati og borgerrettigheder i Spanien under og efter Francos diktatur.

La defensa, por la libertad havde premiere på Netflix Danmark den 20. juli, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til La defensa, por la libertad på YouTube.Se La defensa, por la libertad på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om La defensa, por la libertad ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at La defensa, por la libertad stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame La defensa, por la libertad, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til La defensa, por la libertad er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar